Gotowanie

Projekt lokalu gastronomicznego

Off 7
Projekt lokalu gastronomicznego (4)
4.00 avg. rating (76% score) - 1 vote

Projekt lokalu gastronomicznego (4)Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy podoba Ci się wygląd naszego portalu?

View Results

Loading ... Loading ...

Kontakt:

Emailkontakt(malpa)projekt-biznes.pl
Tel(021) 261 25 98
MiastoTarnów

Kategorie

Polecamy także:

  • cytrynowka-2

    Cytrynówka

    W dzisiejszych czasach, bardzo wiele owoców jest dostępnych w sklepach przez cały rok. Duża dostępność cytrusów powoduje, że dobrym sposobem na ich wykorzystanie jest cytrynówka. Jest to nalewka robiona na bazie skórek z cytryn oraz ich soku. Robiona na bazie cukru bądź miodu, dobra cytrynówka ma w swoim składzie odpowiednio mocny alkohol, taki jak wódka…

  • Barmani na wesele (5)

    Pasztet z kolorowym pieprzem

    Składniki: 1. 0,75 kg cielęciny 2. 0,75 kg włoszczyzny 3. 10 dag wędzonego boczku 4. 1 szklanka białego wytrawnego wina 5. 0,20 kg wątróbek drobiowych 6. Pół szklanki śmietany 7. 4 kromki chleba tostowego 8. 3 jajka 9. 1 opakowanie gotowej przyprawy do pasztetów 10. 0,10 kg słoniny w plastrach 11. 5 łyżek kolorowego pieprzu…

Komentarze: